(29-03-2014، 13:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نبودی ببینی.....منو دخترای دیگه نشسته بودیم میخندیدیم بهشونو مسخرشون میکردیم....انقدر خندیدیم بهشون که نگووووو....نمیدونم این پیازا ایندفه چرا اینجوری بودن...هیمنجوری اشک میومد از چشماشون....ماهم که هی بیشتر میخندیدیم بهشون...وان بدبختاهم یه عالمه پیاز خردکردن...
(29-03-2014، 13:22)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 13:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام اهورا..خوبی؟؟؟
(29-03-2014، 13:16)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام رُکی (:
سلام اهوراع :| !!
سلام میتراع:|
سلام شادی:}
خخخخخخخخخخخخخخ...یه چیر بهت میگم از خنده میپوکی....اصن من شخصن بامامانم در این زمینه خیلی حال کردم...
عـ....خونه ما بودن..بعد گفت من اش رشته میخاوم....مامانمم گفت باشه درست میکنم....
بعد موقع خورد کردن پیازا که شد وسه آش....مامانمم نشوندش پای پیازا...البته با بقیه پسراچون تعدادمون زیاده..باید یه عالمه پیاز خورد کنن...
من که حال کردم...نظرت چیه؟؟
نظر من اینه که مامانت خیلی باحاله:V
خخخخخ