01-04-2014، 2:38
(01-04-2014، 2:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2014، 2:30)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2014، 2:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2014، 2:24)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عرفان عمو نوروز رو گوشیدی؟
شاهنیو میگم!
خعععیییلییییی ریدیفه
گوشیدم ولی خودمونیم کجاش قشنگه؟ اصلا صداسازیش خوب نیست.
عرفان:|
ن خدایی من این سبکاشو دوس دارم راک اروم میخونه!
ی صحنه هاش قشنگ میخونه!!
حالا ببینیم البوم جدیدش چ میکنه!=)
(01-04-2014، 2:24)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2014، 2:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عرفان الااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هستم ولی خستم._.
میخوام نیمرو درست کنم:|
آره:| تو کیچنمونم:|
منم آروماشو دوست دارم ولی عمو نوروز زیاد جالب نبود. مجید اصلا از نظر من خوب کار نکرده.
اره هنگ بیا!
رانندگی در مستی!
اینا ارومن قشنگه!
دقت کرد یتا بحال ی دونه هم شاد نخونده:|
اره من ک کلا از مجید کاظمی خوشم نمیاد!