(01-04-2014، 15:51)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من خودم از طالبانا متنفرم .. نمیشه انکار کرد که چه قدر وحشین ! ..
آوا چون طالبان اومد یه خرابکاری ایجاد کرد الان همه میان به این مردم افغانیا زور میگن و مسخرشون میکنن.
با این حال همه مردمی که تو افغانستان زندگی میکنن طالبان نیسن ک :/
بیخیال .. نمیدونم چرا بحث میکنم -_-
(01-04-2014، 15:52)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیر پــــــدر :>
(01-04-2014، 15:50)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تب داری -_-
(01-04-2014، 15:49)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی میگی ایتالیایی احمق؟ >_<
(01-04-2014، 15:47)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.۲ این چندتاس ؟
(01-04-2014، 15:44)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.افغانستانم یه کشوره !
می دونی به افغانستان هم میگن خارج؟
=))))))
جای مسخره کردن فک نمیکنم داشته باشه (: