14-07-2012، 3:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-07-2012، 8:12، توسط FARID.SHOMPET.)
موافقم با هم بستگی به شرطی که با اقوام درست برخورد بشه جکی درباره لر و ترک توسط کاربران نقل نشه از اونجایی که بااعراب عربستان و...سره مسئله خلیج همیشه فارس مشکل داریم وقطی نظری درباره اونا دارید کامل توجیح کنید ولی متأسفانه تو این انجمن پیام های از کاربران دیدم که تو تاپیکها نوشته عربهای سوسمارخور . عربهای ...وغیره خب ما تو جنوب ایران کلی عرب زبان داریم به نظر من رفتار درستی نبوده
موافقم با اتحاد و هم بستگی به شرطی که با اقوام درست برخورد بشه جکی درباره لر و ترک توسط کاربران نقل نشه از اونجایی که بااعراب عربستان و...سره مسئله خلیج همیشه فارس مشکل داریم وقطی نظری درباره اونا دارید کامل توجیح کنید ولی متأسفانه تو این انجمن پیام های از کاربران دیدم که تو تاپیکها نوشته عربهای سوسمارخور . عربهای ...وغیره خب ما تو جنوب ایران کلی عرب زبان داریم به نظر من رفتار درستی نبوده
موافقم با اتحاد و هم بستگی به شرطی که با اقوام درست برخورد بشه جکی درباره لر و ترک توسط کاربران نقل نشه از اونجایی که بااعراب عربستان و...سره مسئله خلیج همیشه فارس مشکل داریم وقطی نظری درباره اونا دارید کامل توجیح کنید ولی متأسفانه تو این انجمن پیام های از کاربران دیدم که تو تاپیکها نوشته عربهای سوسمارخور . عربهای ...وغیره خب ما تو جنوب ایران کلی عرب زبان داریم به نظر من رفتار درستی نبوده

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)