02-04-2014، 20:39
(02-04-2014، 20:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من یکم رو ناموس حساسم !
(02-04-2014، 20:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا کاملا عشق بود-__-
(02-04-2014، 20:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2014، 20:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2014، 20:23)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی ام نیست به ما بگه چشات سگ دارع
عجب !!!
دیگه چیکا میکردید؟؟
خیلی کارا-__-
خونوادم مخالف بودن!مخصوصا مامانم
برا همین یه روز که از مدرسه برگشتم دیدم سرجاش نیس
اونا
اونا
اونا
تنها عشق زندگیم رو برداشته بودن
و فروختتنش>_<
اون اولین و اخرین عشق زندگیم بود
دیگه عاشق کسی نشدم!
دوستت دارم مار کوچولوی من
مار کوچولو؟ نکنه منظورت...
نع من نباید منحرف باشم. لعنت بر شیطون>_<
عه میگه جاش اینجاست===>
جای اونم مگهاینجاست ===>??
(02-04-2014، 20:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2014، 20:28)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2014، 20:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی کارا-__-
خونوادم مخالف بودن!مخصوصا مامانم
برا همین یه روز که از مدرسه برگشتم دیدم سرجاش نیس
اونا
اونا
اونا
تنها عشق زندگیم رو برداشته بودن
و فروختتنش>_<
اون اولین و اخرین عشق زندگیم بود
دیگه عاشق کسی نشدم!
دوستت دارم مار کوچولوی من
آخــــــی !!!
میگفدی ما باهاشون صحبت میکردیم!
بالاخره دو عاشق رو قایقو این حرفا...الکی نیس کـــــــــــه !!!
ایشالا با کس دیگه خوشبخ شده !
مار کوچولوت!
من و اسنیکی مال هم بودیم-__-
اون جاش اینجاست←
با همه دخترا فرق داشت!خیلی خاص بود(:
این عشق نبوده هوس بوده هوس
من واقعا دوسش داشتم براش حاضر بودم جون بدم
که بردن گم و گورش کردن:|
البته اون موقع مخم یکم عیب داشت
15سالم بود(:
البته رو ناموس همه -ـــ-
بردنش کجا؟