05-04-2014، 14:12
(05-04-2014، 14:09)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معلم المپیاد ریاضیمون مرد
(05-04-2014، 14:05).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2014، 14:04)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من تا 1 بودم!
(05-04-2014، 14:01).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2014، 14:00)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع!
آرع باع!
راس میگی باشع !
ببینم کیانا رو اینطرفا ندیدی؟
عععععععع -__-
دیشب همه خواب ودن مورچه هم نمی پرید =ا
تو هم نبودی نع؟
من همون مهمونه بودم ندیدمت =ا
(05-04-2014، 14:07)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2014، 14:03)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره.حالم خیلی بده.کل عید فک میکردم .معلممون امتحان ریاضی میان ترمم از یه فصل میگیره
(05-04-2014، 13:58)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هلن ,گفتی برام سغاتی بیار.یادته؟گلوچه گردویی
با پیک برات فرستادم.خخخخ
امروز به خاطر اینکه بالاترین نمره زبان که من و دوستم گرفتیم:19/25
بهمون یه دفتر خاطرات و بامتل وکش دادن.
آورین!!!!!!!!!!
خوب شد یادم انداختی!!!
به به
کش؟
ماشالله =ا
خخخخخ!
ارزش دارع!
امروز فهمیدم:5تا فصل دیگه هم هس
الهی بمیره مغلم ریاضیمون.خودم سنگ قبرشو با گلاب بشورم
مگه معلمتون مردع؟؟؟؟؟؟؟؟
معلم ریاضیمون یه پیرزن رو به موت هس.
من چه خاکی تو سرم کنم فردا امتحان ریاضی دارم؟