14-07-2012، 22:04
نقل قول: رد شدن منظورمو که می فهمید!!!
بله نگران نباشید من کلا راحت رد می شم.مطلبش هم خوب بود.این روزا استالینیست با وجدان کمن پیدا میشه.ممنون از مطلبتون ظهر کلی دنبال یک مطلب حقیقی در مورد استالین می گشتم که مطالعه کنم.واقعا ممنونم

1
نقل قول: .این که در نظریه و عمل کمونیسم تفاوتها و اختلافها از زمین تا آسمان است و همچنین بین عمل این شخص با آن شخصدرسته. مائوئیسم,خوجه ئیسم,لنینیسم,استالینیسم,مارکسیسم,مارکسیسم لنینیسم,مارکسیسم لنینیسم مائو ئیسم و...
تفرقه واختلافات زیادی بین آنها هستولی فقط استالینیسم ومکاتب پیروش مثل خوجه ئیسم بر حق اند وبقیه هزار ویک مشکل دارند.
نقل قول: .این که خیلی از خود کمونیست ها هم خودشون نمیدونن چی میخوان!!البته این شامل اونایی میشه که فکر کنم شما باهاشون بحث کردیددرسته اون افراد تروتئیسم یهود گرا هستن که افرادی کله شق ونفهمند.همون ها کمونیسم رو بد نام وبه ضعف کشوندن.
اون افراد مزخرفات خروشچف وتروتسکی رو همچون جاهلان قبول کرده اند.
ولی با این حال نازیسم شما دستخوش این اختلافات نشد وهیتلر نگذاشت اختلافات بوجود بیاد(فقط اس آ واس اس هستند دیگر ریشه های دیگر تقسیم نشدند) وتا نابودیشان در 1945 متحد ماندند.
ولی امروزه نازی های گوناگونی شکل گرفته اند وبینشان فقط نازی هیتلری واقعی بر حق است.