07-04-2014، 16:05
(07-04-2014، 16:02)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2014، 16:00)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش میکنم
(07-04-2014، 15:56)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2014، 15:53)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2014، 15:47)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پارمیدا ولش کن بچه رو :| الان میره گزارش میده :|
خدا رو شکر عرفان بام پایس گف نویسنده میشیی فقط ب اعصابت مسلط باش -__-
من برایه اولین بار دعوا گزارش دادم حالا بیاین هی شایعه بسازین :|
من دوستتم میفهمی :| !! نباید میگفتی :/
حالا هم ک گفتی بهتر شد چون شناختمت چ نامردی :| !!
آلان مثلا مهتاب اجی دشمنه منه؟
اون گزارش داد من بن شدم ×!
منم الان ازش خیلی خیلی ممنونم که اینکارو کردع =ا
(07-04-2014، 15:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2014، 15:55)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2014، 15:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببین این وان دایرکشن منو پیر کرد
>__<
نمیدونم
شایعش ولی زیاده
منو هم این جکی =ا
میخوام حودکشی کنم
o_O
من در اون حد نیستم !
کسی که قوانینو رعایت نکنه گزارش میشه ..
حرفاتو بیخیال دم بار اول ولی دوباره شروع کردیو گزارش داده شدیع
دوستو و اشنا هم نداریم
قانون اینجا برا همه یکیه!