10-04-2014، 12:36
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-04-2014، 12:37، توسط Dead Silence.)
(10-04-2014، 12:34)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2014، 12:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2014، 12:29)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2014، 12:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو بهشون گفتی باباشون مردهY__Y
نع پارمیدا گفت تو جنگ مرده
منم بهشون گفتم بابا ندارن همش می گفتن بابامون کو
من بودم ولی تو منو ازشون مخفی کردی حالا اونا منو قبول نمی کنن. منم میرمT_T
نخیر نبودی
بچه هام هی می گفتن ما بابا می خوایم
من هی گفتم عرفانه خودت محلشون نذاشتی یادته
حیف ک رکی رفت
مگه نع مرضی؟؟
بابام کچلم کرد نمیذاره زندگیمو درست کنم
اصن من تو را از اونا مخفی کردم از خودم ک مخفی نکردم تو ی ذره ب درد من خوردی؟؟
همش اذیتم کردی
یادمه ولی گذشته ها گذشتـه مـآمـی (؛
بیخیـآل (:
(10-04-2014، 12:36)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2014، 12:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2014، 12:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2014، 12:29)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2014، 12:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو بهشون گفتی باباشون مردهY__Y
نع پارمیدا گفت تو جنگ مرده
منم بهشون گفتم بابا ندارن همش می گفتن بابامون کو
من بودم ولی تو منو ازشون مخفی کردی حالا اونا منو قبول نمی کنن. منم میرمT_T
اخـی بیچـآره عرفی (:
گـــنآه دآره مــآمــی !
تو خودت ی بار را بگو ک سایش رو سر منو شما بوده باشه
من قبول می کنم
نـه نبـوده اینـو قبول دآرم (: