10-04-2014، 20:18
(10-04-2014، 20:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2014، 20:12)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2014، 20:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: مـن پشُته سـره تو حـرف نـزدم .. ن تـو ن سـره هیچگـسه دیگـه ای !! اونموقـه تو خـودتـم بودی .. !ولـی تو دقیقا بـد اینکـه مـن رفتـم اومـدی گفتـی مـن ب عـرفان نظـر دارم !
دقیقا بده اینکـه رفتـم !! حـآلـآ باز خوب شـد ک اومـدم وگـرنه مـَلوم نبـود چ فـآجـه ای میخـوآستی بـرام درست کنـی |:
هـــــــع ..
مهم اینه ک همون موقعی گفتی ک ایمان هم بود ..
میدونی ی چیزی به اسمه آبرو هست ؟؟
میدونی تهمــت زدن چقـد بده ؟؟
میــدونی ؟؟
من فقط به ایمان گفتم با حرفات حال میکنم و تو برگشتی گفتی ایمان ؛ مرضیه بت نظر داره !!!
مـن بـش غیـره مسقیـم گفتـم کـه کسـی نفهمـه .. دیدی کـه حتـی خودشـم نفهمیـد !!
دقیقا اینـو خوب اومـدی !! باز اونموقه تعـداد کـم بود ! تو زمـآنی که اون حـرفو زدی منـو داغـون کـردی ! حتـی مجبـورم کـردی ک جونه مامانمو قسـم بخـورم !! ببیـن اصـن میـدونـی چیـه ؟؟ مـن شخصیتـی کـه دارمو الکـی و همینجـوری نمیشکـونم !! مـن ک نمیـدونم و قضـآوتـی هـم نمیکنـم و فقـط خـدا میـدونه ک چ حـرفایی پُش سـرم زدی !!
غیمستقیم گفتم چیه ؟ الانم داری حرف خودتو میزنی ! من هیچکیو دوس ندارم ن تو دنیایه
واقعی نه تو مجازی ...
اون موقع ک من گفتم داشتیم شـوخی میکردیم اون موقع تعداد زیاد بود بنظرت ؟
ساعت 2 نصفه شب فقط منو و تو و ملیتا و عرفان بودیم !
خودم بعدش چی گفتم ؟
انصافا قضاوت کن فاطمه !!
گفتم شوخی کردم فاطمه ناراحت نشو .. !
تـو جدی گرفتی همه چیو ...
نـه کـه مـن داشتـم اینـآرو جـدی میگفتـم ؟! مـن راجبـه هیچـی قضـآوت نمیکنـم ! بـدشـم اونموقـه متینو نسیمم بـودن !! هـع .. خیلی جـالبه ! دلـم واسـه هـرکی ک باتو درافتـاده مخصوصا آیسـآن میـسوزه !!
شـب خـوش |: