11-04-2014، 13:43
(11-04-2014، 13:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هـآع
یـا بـسـم الله
قـلـبـم اومـد تـو دهـنـمS:
ایـن پـسـره واس چی آن شـده؟!
خـدایـا خـودت آخـر و عـاقبت مـا رو بخیر بگذرونS:
مـهـری
مـمـد
عـرفـان[؟!]
کـمککک
چـه شـده ؟؟
(11-04-2014، 13:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از کـجـآ مـیدونـسـتم اونـو گـرفـتی ؟؟
(11-04-2014، 13:37)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2014، 13:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خـوب کـردی !!
(11-04-2014، 13:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.طلاقش دادم
(11-04-2014، 13:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حـآل مـیـده ?? [!!]
بیا تو گود. خیلی حال میده
عـرفـآن مـلـیـتـآ زنـتـه عـآیـآ ؟؟
خـیـلـی خـوش سـلـیـقـه نـبـود ^_^
رآسـی تـکـلـیف ایـن بـچـه رو مـشـخـص کـن !!
این وظیفه ی شماها بود که قبلش نسبت به گرفتنش به من هشدار بدین
تـکـلـیف بـچـه رو مـشـخـص کـن !!
(11-04-2014، 13:39)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فـک کـردی مـمد هـآ انـگـشـت شـمآرن ؟؟
(11-04-2014، 13:33)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2014، 13:28)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.0__0
(11-04-2014، 13:22)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـمـد !!
رفـتـنـی شـدی ؟؟
سـر قـبـرت از کـودوم گـل هـآ بـزآرم !!
فـک کـنـم مـیـخـک دوس مـیـدآری !!
جاان؟؟
با منی؟؟
نه!
من گلایل دوس دارم!
مـمـد خـودمـونـو گـفـتـم !!
ایـشـآلـآه روزت عـروسـیـت دسـت زنـت گـلـآیـل بـآشه !!
!!
ممدتون؟؟
مگه اینجا چند تا ممد داریم؟؟
اصـن قـآبـل شـمـآرش نـیـسـتـن ..!!
جـآ کـم اوردیـم سـر بـه فـلـک کـشـیـدن !!