11-04-2014، 18:22
(11-04-2014، 18:20)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید....فـرقـی نـدآره...
(11-04-2014، 18:18)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بگـم بــدرود ؟؟ |||||||=
(11-04-2014، 18:16)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونم زدی استقلال من عاشقتم نمیتونم بروز بدم و از این حرفا ..
(11-04-2014، 18:14)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2014، 18:11)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پرسپولیس **** !!
هـــــی .. !! مـن نمیتـونم تحمـل کنـم کسـی ب پـرسپولیس چیزی بگـه ||||||||||||||||||||||||||||||||||||=
یع حرف زشت و داغون کننده ی دین و میهن زدم که سازنده ی این کلمه هم خودم بودم ..
در این سانسور ها کلمه ای پر از فساد نهفته است !!
سعی نکنید بفهمید چیه !!
درکش براتون سخته !!
مهـــراوه >ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ<
استقلـآله **********************
یـه جملـه ای سـآختـم کـه میبرتت زیـر زمیـن !!
اما خجالت میکشی بگی
درکت میکنم عزیزم
ممنونم که عاشقانه طرفدار اس اسی ^_^