13-04-2014، 13:44
(13-04-2014، 13:40)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لعنتی |:
(13-04-2014، 13:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقا من پا****** رو میخوامممم.
(13-04-2014، 13:32)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هــــــعــــــی -_-
(13-04-2014، 13:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صــد تـآ اســم عـوض کــردَمـ -_- /:
(13-04-2014، 13:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منو اریا با هم مدیر گفتگو ازاد بودیم |:
رکــی !؟ تــو ، تو پــا***** عــضو بــودی !؟
اسمــت چـی بــود !؟ ||: بیــنم الـآنم برا شمـآ بـآز نمـیشه پــآ ***** !؟
crazy |:
ولی یه کم تحریری تر |:
تو اسمت چی بود ؟ -_-
نــــــع وا نمیشه -_-
ghazale JOON ||: تـآزه در خــواست نویسنــدگی دآده بـودَمـ -_-
عجب دوران خوبی بود -_-
اون موقع ها من تازه با احمت اشنا شده بودم -_-
منو هدیه باهم دوست بودیم و هدیه هر روز اونجا بود -_-
نسترن و من با هم مدیر شده بودیم هم زمان -_-
من پیشه ممد همش خود شیرینی میکردم -_-
ولش خدا کنه درست شه.اگه درست شه من هر روز اونجام.احمتم شانس داره ها اونجا که ناظم شد اینجام نویسنده شانسش تو حلقم
منم قرار بود جای رژینا ویژه شم |:
اون جوری از احمد هم بالا تر بودم ^_^
ممد دستیاره هم موافق بود |:
ممد تی ام هم موافق بود |:
اَی چیز به شآنسم |: