امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاولوس

با تشکر از نکاتی که فرمودید من هم با شما موافقم و هیتلر نیز در این شکست مقصر بود ولی منظور من رو شما در ست متوجه نشدید یا شاید من دقیقا نتوانستم منظورم را واضح بیان کنم

ارتش آلمان یک ارتش منظم،با پشتیبانی توپخانه و هوایی و همچنین دارای نیروی زرهی و کلا ارتش مجهزی بود وقتی که وارد استالینگراد شد اما ارتش سرخ کاملا از هم پاشیده و تقریبا داشت به شکل جنگ پارتیزانی عمل می کرد منظور من این است که پاولوس سربازانش را خوب رهبری نکرد

یعنی این که ارتش سرخ مجبور بود نامنظم بجنگد چون نیرو و ادوات کمتری داشت ولی آلمان که مجبور نبود

پاولوس همان اول باید فرمان نبرد همه جانبه منظم صادر می کرد و از پشتیبانی توپخانه و پشتیبانی هوایی بهره می گرفت نه این که به سربازا می گفت عین گله برین توی شهر تا روس ها هم شما را ذبح کنند

اصل در جنگ شهری این است که اول شهر را محاصره می کنند و چند روز استراحت کرده و سپس با قدرت هر چه تمام تر و با حداکثر سرعت از چندین جهت وارد شهر می شوند که فن پاولوس این را رعایت نکرد خب هیتلر از جنگ سر در نمی آورد،پاولوس که ژنرال بود و دانشکده نظامی رفته بود پس اون چرا اینطوری کرد

منظور من از اون حرفایی که توی پست قبلی زدم این بود که مارشال فن پاولوس در اول کار و قبل از این که کم کم به محاصره بیفتد فرمانهایش اشتباه بود و در مورد تسلیم شدن هم : آیا شما حاضر هستید با یک گلوله در سر بمیرید یا در دیگ قیر بجوشید و بمیرید؟خب معلوم است که مورد اول را انتخاب خواهید کرد من هم می گویم او نباید کاری می کرد که آخر سر در آغوش مرگ بیفتد
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، 1939

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
پاولوس - 1939 - 15-12-2011، 13:38
RE: پاولوس - FARID.SHOMPET - 15-12-2011، 18:02
RE: پاولوس - در جستجوی حقیقت - 16-12-2011، 10:55
RE: پاولوس - FARID.SHOMPET - 16-12-2011، 10:59

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان