14-04-2014، 20:21
(14-04-2014، 20:19)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-04-2014، 20:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم ساعت دو نیم تازه از سرویس پیاده میشم >_<
(14-04-2014، 20:12)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـن 3 کـلـآس دآرم مـهـی >_<
(14-04-2014، 20:10)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه من 3 تازه میرسم خونه..
(14-04-2014، 20:06)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هـمـون سـآعـت دو {؟؟}
مهراوه |:
فردا بزنگ بم|:
من کلا 6 ریال شارژ دارم|:
امرو مامیم اومد دنبالم اهه>__<
میخاستم بپیچونم برم شارژ بخرم|:
(14-04-2014، 20:07)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هـم دِ ومـپـآیـر
چی>__<؟
هـم اونـی کـه مـن و تـو جـدیـد مـیزآره ..
اسـمـش چـی بـود ؟؟
هـم مـردآک ..
هـم نـظـم و قـآنـون !!
مـن هـیـچـکـودومـشـونـو ایـن هـفـته نـدیـدم !!
دوبـآره شـیـمـیـم شـروع شـد >__<
نـمـیـتـونـم !!
خـودم مـیـشـیـنـم مـردآک مـیـبـیـنـم .. {!!}
مدرسه و کلاسای ما همیشه با هم تداخل دارن-_____-
پـس بـرآ بـعـد !!
بـوگـو فـیـلـم چـی مـیـخـوآی بـبـیـنـی ک بـزآرم !!