15-04-2014، 12:59
(15-04-2014، 12:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2014، 12:53)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2014، 12:50)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2014، 12:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلم خوش فردا نمیرم مدرسع تعطیل مدرسمون (:
دلــــم خوش فــردا میریم اردو با اینکه امروز مارو بردن سینما ((:
واقعا دلت خوش هومم(:
من از همون کوچیکیام از اردو متنفر بودم اصن خوش نی هومم -_-
اشتب میکنی اگه مدیرت نخاله باشه (((: دبیرات ک**ل باشن خیلی حال میده مث ما پاریال اوردو اردو لبتاب بردیم فیلم اوهوم(((: دیدیم قلیون بردیم ((: پاسور بازی کردیم و .. هم رو هم دیدن هیچی نگفتن (((: نمیتونستن چیزی بگن چون میدونستن اگه بگن مدرسه رو سرشون خراب میکنیم ((: به من میگن امیر (: به همین راحتی نمیتونن مارو اخراج کنن
ارع اگع اینطوری بود خوب حسابی خوش میگذشت مخصوصا با این مدیر و ناظم های نمیخوام فوششون بدم ولی خداییش کل دبیرانمون پایه هستن هیچ کدوم گیر نمیدن |:
ارع تو امیری موندم چجوری تا الان اخراجت نکردن-_-