15-04-2014، 13:43
(15-04-2014، 13:34)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2014، 13:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2014، 13:29)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2014، 13:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرضی بس کن دیگع خواهش(:
(15-04-2014، 13:26)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایـن نشونـ دهنده ی خانواده ایه که توش بزرگـ شُدی..نشونـ دهنده فرهنگـ و تمدنشونـهـ که یاد ندادن بهت با بزرگترتـ درست حرفـ بزنــی..!
ستـآره مـیرمـ اصـآبـ ندارمـ یه چیزی میگــم که نباید بگــم|:
بای^_-
تـ بزرگـتری ؟
فک کنم 12 سـآلتـم نبـآشـ, کـ, انقـد افکـآر بچـگـونـ, دآری و هـنو بچـ, ای ..
یکـم بزرگــ شــو عَـی زــم {!}
بهترع بحث نکنی (:
پری عزیزم این ارسال هم نادیده بگیر-_-
چـرآ مثلـاََ ستـآرــع ؟؟
ینـی چـی نـآدیده بگیـره ؟ -_-
چـرآ انقـد ازش حسـآب میبریــن ؟
مگـ, کیـ, کـ, انقـد خـودشو میگیـره ؟
به چیـش مینـآزه ؟
نیگا من دوستامو خیلی دوس دارم هرکی هم جای خاص خودشو دارع خوب او به هیچی هم نمینازه خیلی هم ازش حساب میبرم اصن هم خودشو نمیگیره(:
خودت میدونی اسمـه این کـآرا چیـع ! (:
حـآلآ بیخـیآل تـو لدفـن دخـآلـت نکن تو دعوامون

ستی من تورو دوس میدارم و نمیخوام باتو دعوام شه ..