15-04-2014، 19:34
(15-04-2014، 19:32)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هومم پس که اینطور باوشع موفق باشی مهتاب جان(:
(15-04-2014، 19:29)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اینجا با هیشکی کار ندارم|:
(15-04-2014، 19:25)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2014، 19:24)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خاهر بزرگم فهمید|:
(15-04-2014، 19:21)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعا که(:
برید ترک کنید
من یه ساله تو ترکم(:
البته تقریبا(:
تو ساکت پیش من یه کُتکی داری عزیزم(:
تارا نفهمه|:
(15-04-2014، 19:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدارو شکر(:
(15-04-2014، 19:18)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوففف|:
نوراع کد قالبتو برات فرستادم ببین خوب شد یا نه(:
عالی شده خعلی بیشتر از عالی (:
مرسی مهی ^_^
کد موس بالابر قالب یا هر چی دگ خاستی به خودم بگو نری پول بدی>___<
واس دوستان رایگانه(:
هویی من هیچی نفهمیدم اول اون خوصوصیتو باز کن کارت دارم اشغال
تنها اومدم تنها هم میرم ، اسم بعضیارو نمیشه گذاشت دوست ..
همین که موندم اینجا برو خداروشکر کن..
ویلا انقد عصبی شدم ، گفتم اگه حتی اسمشو اینجا ببینم..
حالا هم هویی
تصمیم دارم کمتر بیام فقط واس پزشکی میام، به همین سادگی..{!}