(17-04-2014، 9:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه قبلن ادم خیلی خون سردی بودم -_-
(17-04-2014، 9:36)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تازگیا!!
(17-04-2014، 9:33)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|||||:
(17-04-2014، 9:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عــآقــآ ایــنــجــآ هــمــه فــحــش میــدن خــیــلــی رُک |:
حــآلــآ مــن یــه چــیــزی گفــتــم بــآ ســآنــســور |:
میــگــن نـویــســنــدگــی تــمــوم شــد |:
بی ادبـــــی نــــکـــــن |:
تــــآ1 یــــــــآ 2 هــفــتهـذ دیگــــــــــه نـــــویســـنده هــآ انــتخـــآبـــن |:
دآرم آدم جــدی مــی شم تــآزگــیــآ |:
ولی یه دو ماهه که دارم ادم جدی میشم -_-
(17-04-2014، 9:39)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مخصوصا اگه هیچ جا نری بمونی تو خونه -_-
(17-04-2014، 9:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-04-2014، 9:35)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عشقی به مولــــــآ (:
(17-04-2014، 9:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون تو خوب نیستی-_-
(17-04-2014، 9:30)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چــرآ ؟! ^_^
نع (:
و اینکه تازع از خواب بلند شدم -_-
سرحال نیستم -_-
من خوب شدم اصلا (:
اره صبح های تعطیلات واقعا چرتن ! -_-
چرت و بس مضخرف اه-_-
|: