(20-04-2014، 15:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2014، 15:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پـسـره چی بت گفت؟!|:
فاطی زندگیم گند کشیده شده .. شماره خونمونو داره .. چیکار کنم خو .. یهو دیدی زنگ زد ی زمانیی
خب در اینجور مواقع به یـه پسر نیاز داریم !!
یـه پسر لـات بددهن که دهن طـرف رو به گـ#ـا بده !!
از پسرای فامیل یا هرکی دیگه !!
هومم !
دخیخا!
بد بختانه برای اینجور مواقع تو فامیل ما هیچکی نی جز داداشم!
مگه خرم بدم دست اون!
دهن خودم سرویس میشه!
(20-04-2014، 15:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2014، 15:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پـسـره چی بت گفت؟!|:
فاطی زندگیم گند کشیده شده .. شماره خونمونو داره .. چیکار کنم خو .. یهو دیدی زنگ زد ی زمانیی
خب در اینجور مواقع به یـه پسر نیاز داریم !!
یـه پسر لـات بددهن که دهن طـرف رو به گـ#ـا بده !!
از پسرای فامیل یا هرکی دیگه !!
(20-04-2014، 15:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بـد نیستم
(20-04-2014، 15:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2014، 15:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کیا ی الاخ >_<
فـــآطی خـــر!>___<
خیـــلی وقتـــه قربون صدقم نرفتی!
دچار کمبود شدم!
عوضی!
باهات قهرم!
دیـگـه حـس و حال ابراز علاقه نمونده واسم.__.
عـزیزم ولـی فقد به خاطر تو +_+
خـوبی نفسسس؟!(:
هوممم!
تو خوفی خر من؟؟؟
حس آسایی بهم دست داد-___-
حـس وات؟!
آسایی!
اسا کلمه ای است که اطرافیان من،برای ابراز احساسات خود به من میزنند!
آسا برگرفته از:
عشقم/عسقم/عسم/عاسام/عاسا!
البته نوشتن درست این کلمه عاسا است اما برای پیچیده تر کردن موضوع از آ استفاده میکنیم!