22-04-2014، 10:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-04-2014، 10:56، توسط ツClas$i☪ J☯ ツ.)
(22-04-2014، 10:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هلن عزيزم من مادرتم؟بابات آواست ديكه كلم خخ تغييرجنسيت داده_شووربيداكردي حتمابرو _همين اميروميخواي برات بكيرم؟
این ؟
اممم :\
بزار یه چای بیاره ببینم !!
خخخخخ« !!
(22-04-2014، 10:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-04-2014، 10:44)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-04-2014، 10:37)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مزخـــرف میشــد |: قهوه خونه بودم ((: همه معنــث بودن |: ویـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی |:
(22-04-2014، 10:32)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-04-2014، 10:29)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نع ((:
خودمو به موش مردگیع زدم -_-
تب دارم! ((مثلاً))
دماسنج داخل چای !! بد از اینکه مامان اومد در داخل دهن!
دکـــــی |: کاش منم مث یو واقعا مریض نبودم |:
دیشــب لب صاحل انقد قلیون زدم که از دیشب تا حالا نفهمیدم چ جوری اومدم خونه |:
یادم میاد لب صاحل بودم سرم اینور اونور میشد |:
دکــــــــــــــــــی |:
خخخـ !!
من اگهـ سرما خورده باشم قلیون بزنم حالم خوب میشه :\
حتما خنصی بوده!!
حداقل یه پر لیمو باهاش قاطی میکردی -__-
باهاشون برگ بـــآزی کردم شــرط بندی لامصب خیلی قوی بودن |: خالیــم کردن |:
پس به زور اونا کشیدی خودتو نشون بدی {!!} D:
((((((: نه دخترا رفتن من و دوستم بودیم |:
ولی خــدایی هنگین دیدن انقد کشیدم هنوز مس نشدم ((: