23-04-2014، 22:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-04-2014، 22:18، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(23-04-2014، 22:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2014، 22:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2014، 22:08)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2014، 22:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آیــــسااان !! > _ <
جیغغغغغغغغغغ تـاراااااااااا >_<
عــشقم <':
تـاراااااااااااااااا !! >_< .. آشغال کوجا بودی عشقمممم!؟ >_<
تـــو قــلبت ********:
زنــدگی ^__^ 3> 3>
تـارایی دلم برات تنگ شُده بود تارایی )): دلم خیلی پُره .. تُ نبودی اصن انگار .. هیشکی نمیشناخت منو ..
-_- هیمممم .. من الـان باس برم بخوابمم هیمممم فردا باس ساعت ی رُبع هشت مدرسه باشم |: میخوایم بریم اردووو -_- تا ساعت 7 .. |:
ی روزییی بیا بات دردُ دل کُنم خانومیییی ): .. هیمم تارایی --_--
(23-04-2014، 22:15)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نَ قَر نکُن جون آیسی -_- [!!]
(23-04-2014، 22:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2014، 22:12)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2014، 22:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2014، 22:08)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیــــسااان !! > _ <
عــشقم <':
تـاراااااااااااااااا !! >_< .. آشغال کوجا بودی عشقمممم!؟ >_<
*-____-*
اوه -_- مریمممممممممممممممممممممم ^_^ عشقولیمممم *^_^* .. بیـا بغلم بیـا -_-
>----*[^_^]*----< ..
نمیخوام قرم *-_____-*
تُ خانوممی .. (((: .. ♥
تارایی مریَمَم .. خیلی دوستون دارم ^_^ شبتون بخیر عقشولـام *^_^*