(23-04-2014، 23:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستي نصفه شبي بخ ميدن آخه؟باكوشيم لايكم نميتونم بكنم صب كن ج ميدم_عرفان بياآشتي كنيم دوست ندارم كسي ازدستم ناراحت باشه
الان نصفه شب نی اول شب به نظر من-_-
(23-04-2014، 23:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2014، 23:40)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیچکی خونمونن نی#__#
فقط خودم و داداشم اون هم کع سرش تو گوشیش منگل داداشم اه-__-
(23-04-2014، 23:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2014، 23:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2014، 23:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودمم نمیدونم *_*
ستاره چرا حالی به حالی میشی
رئال برد^__^
اهان چه خوب به نظر میاد خیلی خوش حالی خیلییی@__@
میخوای بیام خونتون؟
نع از هرچه برد و باخت و فوتبال متنفرم
بیا هروقت رسیدی زنگ بزن درو باز کنم:|
من که اهل فوتبال نیستم هروقت میشینم نیگا کنم حوصلم سر میرع:|