24-04-2014، 12:37
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-04-2014، 12:38، توسط ツClas$i☪ J☯ ツ.)
(24-04-2014، 12:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2014، 12:31)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2014، 12:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2014، 12:25)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2014، 12:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ساعت ده پاشدم،بم تهمت ناروا میزنن
-___-
هع!
من ساعت ده دیق به یک پاشدم مامانم داره رو مخم واکس میزنه !
عزیزم من 8 صبح پاشدم پیاده رفتم مدرسه،بعد با دوستام رفتیم پارک،پام شکست،اومدم خونه مامانم میگه:
کیــآ برو لبــآساتو جم کن!
کیـــآ نا!
چرا فلان کارو نکردی!
مگه من با تو نیستم!
پـــآشو برو ظرفارو بشور
خدارو شکر جای من نیسی
صب انگار موغولاحمله کردع بودن |:
با جارو برقی اومده بود اتاقم زد ساعتمم شکست
اوففف!
اون کار جمعه اس!
وقتی با خیال راحت خوابم!
با جارو برقی میاد تو اتاق!
یا الکی زنگ میزنه به گوشیم که بیدارشم!
ده بار صدام میکنه!
پتو رو از روم میکشه!
بالشتمو ور میداره!
همه ی روش های بیدار کردن رو استفاده میکنه!
اینم یادش بنداز اب یخ روت بریزه ((:
هعی

جمعه گفتی یاد کاسکوم افتادم
جونم بود نفسم بود...

هرروز جمعه میومد گوشمو گاز میگرفت بیدار میشدم
هعیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

عوا دارم جدی جدی گریه میکنم -_-
عجب ...
بزار عکسشو برات تو خصوصی بفرستم

(24-04-2014، 12:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2014، 12:31)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2014، 12:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2014، 12:25)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2014، 12:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-___-
هع!
عزیزم من 8 صبح پاشدم پیاده رفتم مدرسه،بعد با دوستام رفتیم پارک،پام شکست،اومدم خونه مامانم میگه:
کیـــآ نا!
چرا فلان کارو نکردی!
مگه من با تو نیستم!
پـــآشو برو ظرفارو بشور
خدارو شکر جای من نیسی
اوففف!
اون کار جمعه اس!
وقتی با خیال راحت خوابم!
با جارو برقی میاد تو اتاق!
یا الکی زنگ میزنه به گوشیم که بیدارشم!
ده بار صدام میکنه!
پتو رو از روم میکشه!
بالشتمو ور میداره!
همه ی روش های بیدار کردن رو استفاده میکنه!
-___-
هع!
کیـــآ نا!
چرا فلان کارو نکردی!
مگه من با تو نیستم!
پـــآشو برو ظرفارو بشور
خدارو شکر جای من نیسی
(24-04-2014، 12:29)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2014، 12:27)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2014، 12:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هــآی گـــآیــز|:
کیا ^_____________________________________________________^
دیوونه ی من ((: ♥
هومم عشخی!
دوست دارم یه عالمه ((:
هر چی بگم بازم کمه ((:
آغا من مدیون این پسر تنهام !!
حامدو میگی؟
چی کا کرده مگه؟
من مدیون امیرحسینم!
چون اگه اون نود الان خدا میدونست بعد چن سال دیگه ما با هم اشنا میشدیم !!
یادته؟
اون دعواعه که مارو باهم اشنا کرد ((:
یادش بخیر ♥