امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2014، 17:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممم امروز خیلی خوب بود ^_^ [!!] ..

بُردن مارو اُردوووو (: [!!]

دعوا شُد فحش دادیمم -_- نُچ نُچ .. دُختره گُف بیـا*ـسمو بخـور |: دوستم و من قاطی کردیم -_- |: پوفف ..

تـا حـالـا اینقد سگ نشُده بودم |:

اوفف بهتر از همه تاب بازیشو بـود -_- .. هیممم (: ی پسره هم بهم انگشت وسطشو نشون داد ما هم گُفتیم10یـوس و انگُشت شصتمونو ب سمت

پایین آوردیمُ گُفتیم تَ *ـونت |:

منم ب پسره از پُشت شیشه ی اتـوبوس میگُفتم ک اینکار بُکنه اون کـارو بُکنه -_- بهش گُفتم کلـاهشو برداره تا ببینیمش .. |: بهش گُفتم

چند سالته بهش گُفتم میزنم تُ دهنت بهش گُفتم برو گمشو |: [!!]

-_- هیمم سلـام ..
ووویییی آیـسـان مـا دیـروز رفـتـه بـودیـم اردو !!

انـقـد خـوب بود^_^ یـکـی بـه دوسـتم گف میمون -_- بدبخت تـا آخر اردو افسردگی گرفته بود !!

بعدش کـه رفتیم اردوگـاه بـارون و طوفان اومد انقده خوب بود^_^زیـر بارون ها کنسرت میخوندیم^_^

تـو اتوبوس کلی رقصیدیم و کثافت کاری در آوردیم|: قرار بود معلم هامون به هـرکی خوشگل تر میرقصه نمره بدن (:

بـعدش کیس پـاور بـازی کردیم سه بار کـارته افتاد یه بار هم یه سوسک توله ای کارت رو کشید من 4 تا دختر رو بوسیدم ||||:

آخر اردو هـم ریـدن بـه حالم -_- دوستم عکس سـجـاد رو بـرداشت به بقیه نشون داد، هع کلی مسخره کـردن و تیکه انداختن بهش

منم بغضم شکست کلی گریهه کردم -_- صداشون میومد که با هم پنجه میزدن و خوشحال بودن از اینکه منو عذاب دادن و اذیت کردن -_-

هعیییییی.... ):
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، مادر عرفان بخاطر 200 کوس میده ، .. ReZa .. ، Roxanna

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 24-04-2014، 17:34

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان