(26-04-2014، 18:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پسرمون امیرحسینو میگم |:
(26-04-2014، 18:22)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2014، 18:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خستم |:
|:
بخواب خو
حوصلم سر رفته |:
دوستام بهم خیانت کردن منو فروختن |:
(26-04-2014، 18:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جـانم !؟ 0_0
دِ آخــه شوررر مــن -_-
بــچــس |:
نمـیفـهمه -_-
فـرســتادیش مـکانیکی !؟ |:
میگم |: بـگیم کلا بره گم شــه |:
وووییی >_< اون نویسنده میشه |:
کی ؟ |:
بهم بگید زود -__-
(26-04-2014، 18:28)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه |:
(26-04-2014، 18:26)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2014، 18:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هییییییییییییم >__<
(26-04-2014، 18:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جـانم !؟ 0_0
(26-04-2014، 18:15)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دِ آخــه خـواهر من -_-
شووور مــن -_-
این کـآرا چــیــه !؟
بــچمون کـوجـآس !؟ -_-
فرستادمش میکانیکی کار کنه خرجمونو در بیاره
(26-04-2014، 18:14)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برو با عرفان دعوا کن بعد محروم شی ^_^ |:
پیشنهاد خوبیه ^.^
(26-04-2014، 18:16)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نيكي الان پروفايل اچو ديدم 0______0
كف كردم -____-
من نيكي خوشگلم ..... يادته ؟؟؟ خخخخخخخخ
خیلی خیطه بابا...
من اصن باهاش حرف نزدم
فقط پروفایلشو با اکانت خودم دیدم |:
مردم چه جو گیر شدن والا! |:
دِ آخــه شوررر مــن -_-
بــچــس |:
نمـیفـهمه -_-
فـرســتادیش مـکانیکی !؟ |:
میگم |: بـگیم کلا بره گم شــه |:
وووییی >_< اون نویسنده میشه |:
زن من از اون باباها نیستم که بزارم بچم ول ول بگرده ها...
باید زندگی کردن تو سختی رو یاد بگیره...
دوروز دیگه دختر همسایه رو واسش میگیرم |:
-___- خودم بـهش یـآد مــیدَم -_- ×!×
بــآو تـآزه 2،3 سـآلــشه |:
میخـآی بدی همــسـآیِ !؟
نــگه داره !؟ <:
میخوام دختر همسایه رو براش عقد کنم |:
(26-04-2014، 18:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2014، 18:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلــویی چــَند فروختن <: ×!؟×
بـآو لـآمیارو مـیگیم |:
همسن باباته خجالت بکش -__-
فعلا که من باباشم