26-04-2014، 21:04
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-04-2014، 21:06، توسط ツClas$i☪ J☯ ツ.)
(26-04-2014، 21:00)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2014، 20:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2014، 20:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2014، 20:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیـسـان ولی هیکل فقد هیکل شـاپور و هـری و لویی و لیام *_*
لویی هیکل داره!؟ |:
لیام چاقالو هیکل داره؟! |:
هیکل فقد هیکل مین وو و شاپور و زین و نایل -_-
و جکی ((:
عه....
جکی؟
موضو خواستگاری به کجا رسید هلی؟
داغ رو دلم نزار

اغا من از وقتی فهمیدم این بچه داره یه شکست عشقی خوردم که نگو :\
هنوزم وقتی یادم میوفته اب اقیانوس هند به کار میوفته

(26-04-2014، 21:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2014، 21:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جیغغغغغغغغ میگم از همه بهتر مین هستش میفهمی!؟ >_< میننن (:
ولی الان که فک میکنم لـویی هیکل نداره ولی من از دید زدن هیکلش لذت میبرم*_*
زین؟!-_- زیادی لاغره :/
نایل هم متوسطه :/
تو عضله های لیام رو ندیدی عایا؟!-_-
ولی از دید زدن هـری هم لذت میبرم*_*
هیممم فاطیی ^_^
خیلی خوشحالم ک شُماهارو دارم (:
(26-04-2014، 20:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و جکی ((:
جکی کیه!؟ |:
چان ♥
گوگلیه مگولی !
حالا با هر کی که بودی اونم خیلی خوشحاله تو رو دارع .-.