27-04-2014، 19:02
(27-04-2014، 19:00)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2014، 18:55)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2014، 18:51)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2014، 18:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2014، 18:47)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منو از لیستـه نویسنـده هـآ حـذف کـردن نورا
من این محسنو میکشم -__-
وایسا محسن بیاد ادبش میکم T_T
چراع آخه ؟ .__.
نمیـدونم .. فقط امیـر گفت ایمـآن منو حـذف کـرده |:
چـرا محسنو میکشـی ؟!
مگه تو نمیخوای پزشکی باشی اگه پزشکی باشی ایمان نمیتونه تورو حذف کنه |:
بخون -__- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=37370&page=7
نـه واسه گفت و گو آزادو من میگـم .. اسممو تو لیست نوشتـن بد همه موافقت کـردن به جز ایمان گویا ||=
حالا به فرض که نویسنده شدی.....نویسنده بودن چه فایده ای داره؟!من که فرقی بین نویسنده ها کاربرای دیگه نمیبینمجز رنگشون