اولا نایب قهرمانی چندان افتخاری نیست مخصوصا تو جام خیریه (مگه بین قهرمان لیگ و قهرمان جام حذفی برگزار نمیشه؟ بین دو تا تیم دوم شدن افتخاره؟؟
)
چلسی زمانی جزء big four انگلیس شد که آبراهومویچ خریدش. بیشتر این افتخارات هم مال همین چندسالس.
بحث سر اینه که تیم داره خوب عمل میکنه. تازه به دوران رسیده به تیمای با مخارج بالا میگن نه اتلتیکو!
تو نگفتی رئال تو بحرانه گفتی اتلتیکو تو بحران بارسا رو برده گفتم رئال رو هم برده رئال که تو بحران نیست.

چلسی زمانی جزء big four انگلیس شد که آبراهومویچ خریدش. بیشتر این افتخارات هم مال همین چندسالس.
بحث سر اینه که تیم داره خوب عمل میکنه. تازه به دوران رسیده به تیمای با مخارج بالا میگن نه اتلتیکو!
تو نگفتی رئال تو بحرانه گفتی اتلتیکو تو بحران بارسا رو برده گفتم رئال رو هم برده رئال که تو بحران نیست.
(30-04-2014، 17:16)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی مثلا؟؟؟
(30-04-2014، 17:08)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا؟اكي حالا بعد بحث ميكنيم.......راستي تو چيزي نميتوني بگي.جز سنت؟؟؟
(30-04-2014، 16:53)ژاوی هرناندز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بارسلونا مریضه لطفا متوجه این حرف من بشید
دفای ضعیف و شکننده ای داره
ولی برمیگرده این وضع هم تموم میشه
تنها تیمی که لیاقت بردون تو هیچ مسابقه ای رو نداره اتلیکو مادرید تیم تازه به دوران رسیده اس که به نظر منشانسی به اینجا رسیده
(30-04-2014، 16:43)avatar22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دم همه ی چلسی های دنیا گررررررررررم
چلسی با اون دفاعی که داره
100% قهرمانه
امشب هم میبره
چلسی رو عشقه
بارسا تو بحرانه رئال هم تو بحرانه؟
منو نخندون خاهشن
تیم تازه به دوران رسیده؟ اون وقت چلسی که با پولای آبراهومویچ بریز بپاش میکنه تازه به دوران رسیده نیست.
از سر حرص و تعصب صحبت نکن. من که ذوق میکنم وقتی میبینم غیر تیمای بزرگ تیمای دیگه ای هم حرفی برای گفتن پیدا میکنن. این باعث میشه جذابیت ایجاد بشه.
(30-04-2014، 16:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2014، 16:45)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من که دلیل خندتو نفهمیدم
همونطور که نفهمیدم چطور بارسا رو به زانو درآورد
همونطور که نفهمیدم این تیم بی لیاقت چطور صدرنشین لالیگاست و چطور رئال و بارسا نتونستن امسال ببرنش
پس الکی از سر تعصب تیم دیگه ای رو کوچیک نکنین این تیم نصف ابزار تیمای بزرگ رو هم نداره ولی جایگاهش نشون میده لیاقت داشته چه قبول کنی چه نکنی!
تو ام اي پير مرد نزار حرمت شكني كنما..............رئال در هر صورت قهرمانه
پیرمرد کیه؟![]()
حیف از رئال خوشم میاد وگرنه جواب دندون شکنی بهت میدادم