(30-04-2014، 18:57)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این ساعت؟؟؟
(30-04-2014، 18:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه بار گفتم گفت درخواست بده من کلا عین توپ فوتبال میمونم.
(30-04-2014، 18:52)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به صابر بوگو|:
(30-04-2014، 18:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دادم دو سه بار -_-
(30-04-2014، 18:38)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درخواست تغییر نام کاربری بده(:
یه اشتباه بود من نمیخوام این اسمو >_<
اسم من امیرحسین@ بود >_<
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خواااااااااااااابم میاد خداااااااااا>_<
مغزم داره میترکه
کمی زوده!!
اشکال نداره،بگیر بخواب(:
(30-04-2014، 18:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2014، 18:56)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی هم سـاده اس تیپم -_- سر تا پا مشکی (: عاشق مشکیم (:
(30-04-2014، 18:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2014، 18:50)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2014، 18:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاقـا پسره تو خـیـابون بهم گف اِمـو خر کیف شدم*^_^*
مگه بیرون تیپ امویی میزنی؟
مـوهامو کلا میریزم رو صورتم با گچ مو هم یه تیکه هاییش رو صـورتی میکنم !!
[ولی تا یه تکون میدی موهات رو میریزه رنگه -__-]
بعد کتونی میپوشم با بند های اسکلتی و مانتو و شلوار جین مشکی (:
آرایشم زیاد نمیکنم فقد خط چشم می کشم ولی رژ تیره یا جیغ نمیزنم|:
قرطي :|
(30-04-2014، 18:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه کیا جان عزیزم تو عاقلی میفهمی !!
فــآطی|:
من برم ایــــنارو میگــــی؟؟؟
مطمئنن محـــل سگم نمیزاری|:
عوضی ،کصا.........،....................،......................،..............!
این خـره ؛ نفهمه ؛ ییهو میزنه به سرش خود درگیری پیدا میکنه|:
دلیل من در اوردی؟؟؟؟؟؟
خر نکن منو-___-
هر چند خــر میشم-__-

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)