30-04-2014، 21:24
(30-04-2014، 21:22)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2014، 21:20)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2014، 21:17)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2014، 21:14)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وای من فقط 4 بازی میکنم یعنی تا حالا 7بار از اول بازی کردم
(30-04-2014، 21:13)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام داداش شما رزیدنت اویل بازی میکنی؟
سلام.
بازی میکنم؟من کرم رزیدنت اویلم=)
عاشقشم مخصوصا وسکر با لون
(30-04-2014، 21:15)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این رزیدنت اویل چیه که حتی برادرو بابام عاشقشن؟
یه بازیه اکشنه و تقریبا ترسناک به درد دخترا نمیخوره البته دختر عموهام از من حرفه ای ترن!
من از اویل زیرو باری کردم تا اویل 6 و راکون سیتی!
کل اسلحه های بینهایتشو باز کردم .با تفنگ بی نهایت خیلی حال میده بازی کرد!
نه من با بینهایت حال نمیکنم حال بازی به اینه که تیر نداشته باشی تا با چاقو بزنی!
با چاقو فقط میتونی زامبیای عادی رو بکشی.
اگه غولی یا جونوری جلوت سبز بشه با چاقو اصلا هیچ کاری نمیشه کرد=(

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)