02-05-2014، 15:24
(02-05-2014، 15:20)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2014، 15:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2014، 15:14)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2014، 15:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2014، 15:05)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی از دخـتـرا !! -_-
خوشم میآد همه چیو به جدی میگیرید -ــ-
آخه کدوم آدم عآقلی عآشقه یه پسری میشه که تو عمرشم یه بآرم ندیدتش که من
دومیش بآشم خوآهرم-ــ-
مگه اصن فقد به قیافس؟!-_-
شوخی؟! هاه؛ شوخی !! اصن شوخی بامزه ای نی !! بیشتر داری شخصیت خودتو خـورد میکنی-_-
میدونـیی چه فکرایی میکنن پشت سرت؟! |:
تو واقـعـا متوجهه این نیستی؟!|: پوففف ..
من رسمــــــــــاً همینجآ اعلـآم میکنم "اَز ایمآن متنفرم"
(02-05-2014، 15:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2014، 15:10)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1- من مونده ی پسرآیی اَمثآل ایمآن نیسم به خودشم گفتم اَ شخصیتش و اَ تک پربودنش خوشم میآد ،آیآ خودتون تآ به حآل به کسی چنینی حرفآیی نزدید؟
اولین نشانه های عشق آتشین!
گمشو!!
مـودب بـآش خـواهـری !!
شوخی بو!!!!
بـوخـودآ شـوخی مـودبـآنـهـ هـَم دآریـم ^ــــــــ^