14-05-2014، 14:55
(14-05-2014، 14:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کـآرتـون گـوشـه انـبـآری زیـآد دآرم بـیـآ بـگـیـر وآس خـودت ^-^ !!
عرفـآن >_<
مهراوه رو باید طلاق بـدی >_<
من نامادری نمیخوام >_<
از خونه فرار میکنم ! میشم کاتون خواب |: .. !!
(14-05-2014، 14:53)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـن مـنـحـرفـم !!
(14-05-2014، 14:46)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهری یا تو منحرفی یا من!
(14-05-2014، 14:43)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـن آزآد بـرآی خـودم در صـحـرآ مـیـخـورم !!
(14-05-2014، 14:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2014، 14:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هی روزگار!
الان به خودم افتخار میکنم که چقد توی خریابی هدفمند عمل کردم!
من علاوه بر خریابی ، در گاو یابی هم استعداد دارم
و البته یه چیزه دیگه که توی جمع جاش نیس(:
منم دستی تو بز یابی دارم!
یه بزو شکار کن ( مثال بزن)
منم یه گاو مثال میزنم
(14-05-2014، 14:43)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2014، 14:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عـرفـآن بـود ک کـشـف کـرد مـن بـزم ^-^ !!
هی روزگار!
منم دستی تو بز یابی دارم!
مـن ب بـز بـودنـم افـتـخـآر مـیـکـنـم ^-^ !!!!!
تو بز شکار شده ای؟!؟؟؟؟؟
علف میخوری!
حـرفـم هـم 100% مـنـحـرفـآنـه بـود و بـآ مـنـظـور گـفـتـم !!
شـک نـکـن !!