14-05-2014، 15:06
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-05-2014، 15:09، توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ.)
(14-05-2014، 15:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـآکـآن دزد درجـه یـکـه !!
(14-05-2014، 14:58)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2014، 14:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.^-^ !!
مرض تو دیگه دختر من نیستی.
مهری چادرت کو؟
خودم تو این مجلس چه می کنم
چـآدرم رو مـآکـآن دزدیـده -_- هـمـرآه بـآ تـسـبـیـحـم !!
^-^ !!
خونشو میریزم:angry2:
(14-05-2014، 14:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2014، 14:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عجب نا مادری عنی :|
بیا مرضی خودم از دست اینا نجاتت میدم@__@
فاطیییییی -_- همشون خائـنن -_- بغیر از عمو خُله -_-
اون هیچ وقت نگفت تو دیگه برادر زاده من نیسی -_- ولی اینارو نیگا -_-
جیغغغغ >_< فاطییییی من چیکا کنم !؟ الان ضربه روحی خوردم !|: ..
مهراوه یکم به این دختر مهبت کن -__-
مـن بـه مـرضـی مـحـبـت مـیـکـنـم اون نـمـیـخـوآد ^-^ !!
(14-05-2014، 15:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بـه نـآمـآدریـت تـوهـیـن نـکـن >.< !!
(14-05-2014، 14:59)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهراوع خودت گفتی دوست داری خوانواد ه هارو از هم جدا کنی -_- !!
(14-05-2014، 14:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الـآن ک دقـیـق فـک مـیـکـنـم مـیـبـیـنـم ایـن عـرفـآنـه !!
عرفان >_< جیغغغغ >_< مهراوع کمال همنشین در عرفان اثر کرد !! |: ..
تو ی کاری کردی ک از دخدرش بیزار بشه >_<
جیغغغغ >_<
بابایه من کـووووش >_< !؟
تو عرفان نیستی >_<
شـک نـدآرم !!
مـن چـقـد مـوزی ام ^-^ !!
همش نخشه بـود عوضییییی عـَ * ــن ! -_- |: ..
تو دوستم بـودی ولی تبدیل شدی به ی نامادری خشن -_- ک دیگه نامادری هم نیسی |: ..
بابام منو نمیخواد -______-
اصن من دیگه با هیچکدومتون حرف نمیزنم ! -_- )":
عرفان >_< این میخواد خونواده مارو بهم بزنه >_< جیغغغغغ مهری آشخاللللل
از مـن چ بـدی دیـدی ^-^ ؟؟
از نـیـآیـش و مـهـشـیـد بـپـرس مـن چ مـآمـآن خـوبـیـم ^-^
هـرچـی بـخـوآی وآسـت مـیـخـرم ^-^