15-05-2014، 21:37
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-05-2014، 21:39، توسط Dead Silence.)
(15-05-2014، 21:33)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2014، 21:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2014، 21:25)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2014، 21:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میبینم شوخرت تحویلت نمیگیره (((: از همون اولم ادم نبودی ||: یتیم ||:
(15-05-2014، 21:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وییییییییی فدایت شم ||||||: چ خز |: من بودم الان کشته بودمش |:
کی بو حالا ؟ 0_0
واقعـآ هم خـز بـود +_+
من حـآلم ازش بهـم میخـورد !|: رفـته بـود تو امضـآش گـذاشـته بـود مـرضی و پـوریـآ|||||||||:
خـَز و خیــــــل -_-
اسمـش پـوری بـود |: = پـوریـآ !|:
تو برو زنـه دومــتو بچسـب بـآد نبـره |||||||:
بهـ شـوخر مـآ چـِکآر دآری !؟
جات خالی دیشب بد جوری بش چسبیده بودم
(15-05-2014، 21:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ســـلآم میرسونع ||: میگه کادوی مرضی چی بود ||:
تـآرخ از همسـر گـرآمی چ خطـر !؟|:
بچـهـ مـونده بـود رو دستمـون |:
زنـت خـوبههه !؟|{:
نُـچ نُـچ |: تو مثـلـآ الگـویی مـنی !! |: .. خـآک تُ مُخ اون کـهـ بـآ تو مزدوج شُـده ||||:
بمـون تُ کفـهـ کـآدوهه ! کـآدو مـن نـتی نیسـت ! شُـده میفـرسـتم مـآرنـدران بـآ پیـک !|:
__________________________________________________________________________________________________________
نقل قول: عآقآ من آخر نفهمیدم این مامان باباش کیه!!
نیستش!!!
مامان = ملیتا
بـابـآ = عرفان
خوشبخت شی بـآش|: