24-05-2014، 9:28
(24-05-2014، 9:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودم میام باهاش صحبت می کنم که فقط به تو اونم هرچه قدر دلت خواست بده!
(24-05-2014، 9:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه لغاتو کم خوندم |: ..
(24-05-2014، 9:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-05-2014، 9:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-05-2014، 9:17)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما ها چه قدر باهوشید:|خوب میشه BUTTER دیگه:| اونا همشون خوراکی هستند ولی BUTTER یعنی بطری:|
تو راهنمایی میشه کره!
ای واییییی راس میگه -_- احححح >_<
پَ قصاب چی بود ؟! =|
آها ! >_< احححححح -_-
اشتب نوشتم !
فاطمه نمیشد نگی !؟ من فک کردم بیست میشم >_<
حالا خوبی راهنمایی هستنا! دبیرستانیم نیستن که بازرس بیاد! سره نیم نمره که خوده معلم میده دارن بحث می کنن!
اون بوچره دختره خنگم -__-
بابا این معلم زبانه با من لجه -_-
تو کارنامه بهم کم میده -_-

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)