24-05-2014، 9:29
(24-05-2014، 9:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معلم زبان من ک با من خيلي لجه اول سال با هم يه دعواي مفصل کرديم
(24-05-2014، 9:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه لغاتو کم خوندم |: ..
(24-05-2014، 9:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-05-2014، 9:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-05-2014، 9:17)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما ها چه قدر باهوشید:|خوب میشه BUTTER دیگه:| اونا همشون خوراکی هستند ولی BUTTER یعنی بطری:|
تو راهنمایی میشه کره!
ای واییییی راس میگه -_- احححح >_<
پَ قصاب چی بود ؟! =|
آها ! >_< احححححح -_-
اشتب نوشتم !
فاطمه نمیشد نگی !؟ من فک کردم بیست میشم >_<
حالا خوبی راهنمایی هستنا! دبیرستانیم نیستن که بازرس بیاد! سره نیم نمره که خوده معلم میده دارن بحث می کنن!
اون بوچره دختره خنگم -__-
بابا این معلم زبانه با من لجه -_-
تو کارنامه بهم کم میده -_-

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)