25-05-2014، 11:59
(25-05-2014، 11:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.روغن 0_______________________________0
(25-05-2014، 11:54)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرزندم؟ شما اول اون روغن سیبیلای منو بیار بعد ادعای دیدن من از تو وب کم رو بکن! من الآن گوشی زدم وی جی ای هم نداره@____@
(25-05-2014، 11:50)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عرفان 0________0 داری چی کار میکنی 0_______0 از تو وبکمت دارم میبینم 0_____________0
(25-05-2014، 11:48)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ~No×OnE~ ((((((((:
آهآع
خو ب من چ تو ذهنت منحرفه
ی چند وقت نبودم ارشادتون کنم همتون از دست رفتید
حالا من ی چیـــــــزی گفــــــــــتم ت هم ســــــری دس ب کـــــــــــآر شدی |||: ؟
والـــــــــــــآ زشته ||: مراعات خانواده ها رو کن اینجا نشسن ||: