28-05-2014، 12:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-05-2014، 12:35، توسط Dead Silence.)
(28-05-2014، 12:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2014، 12:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسم اونو برا فلان مالی تو پروفت نوشتی......
(28-05-2014، 12:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2014، 12:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون موقع تو هنوز بدنیا نیومده بودی.....:|
(28-05-2014، 12:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هابیل دلت ... قابیل چشت
خونی که پاکه تو رگهات منم
چن روزه با من کل کل نمکنی ؛ افسردگی گرفتی :|:|
درکت میکنم برادره من |:
تازه فهمیدم تو کی هستی |:
همون الیگرو بود چی چی بود !؟ :|:|:
دستور از بالا صادر شده.....
وگرنه یه چیز خوبی الان میخواستم بت بگم معنیشو باباتم ندونه:|
اون موقع ک اسم من تازه عضو شده بودم |:
بالا :|:|:|:|
من دیگه به تو و خانومت کاری ندارم |:
باهاش دوستم حتی تو پروفایلم اسمشو نوشتم .. ولی بهش قول دادم تو کاره شما دخالت نکنم!
خُب ببخشید ..
در ضمن.....
ولش مدیر اینجاس.....
خدا ببخشه ما که نمی بخشیم:|
فلان مالی |: ! ؛ خیلی راحته ! میتونم پاکش کنم .. ولی نمیکنم ! وقتی نمیدونی سکوت کن |:
درضمن !؟ ... خوب چی !؟ بگو دیگه ! مگه میخوای فوش بدی میگی مدیر اینجاس !؟ *-_-*
نبخش |:|:|
درضمن |: سپاسات داره ته میکشه :| دیگه بهت نمیدم ! *-__-*