28-05-2014، 12:40
(28-05-2014، 12:39)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اعتماد به نفس تو رو اگه خودت داشتی میشدی مثه من.....
(28-05-2014، 12:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2014، 12:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگفتم مدیرا هم توش میموندن:|
(28-05-2014، 12:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2014، 12:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسم اونو برا فلان مالی تو پروفت نوشتی......
اون موقع ک اسم من تازه عضو شده بودم |:
بالا :|:|:|:|
من دیگه به تو و خانومت کاری ندارم |:
باهاش دوستم حتی تو پروفایلم اسمشو نوشتم .. ولی بهش قول دادم تو کاره شما دخالت نکنم!
خُب ببخشید ..
در ضمن.....
ولش مدیر اینجاس.....
خدا ببخشه ما که نمی بخشیم:|
فلان مالی |: ! ؛ خیلی راحته ! میتونم پاکش کنم .. ولی نمیکنم ! وقتی نمیدونی سکوت کن |:
درضمن !؟ ... خوب چی !؟ بو دیگه ! مگه میخوای فوش بدی میگی مدیر اینجاس !؟ *-_-*
نبخش |:|:|
درضمن |: سپاسات داره ته میکشه :| دیگه بهت نمیدم ! *-__-*
نده:|
سعادت اینو نداری ک من بت سپاس بدم ! *-_-*
دیگه سپاس نمیدم ! (=
عذر خواهی کن تا بت بدم |:|:|: