امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(28-05-2014، 18:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 18:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن آيسان ماماني فقط فريدوصابرميبينن

اه ایشش -_- پس اون عرافن چی میگفت میگفت میتونیم ببینیم (ـ_ـ*) ؟

مامان ): .. !

خدافس

(28-05-2014، 18:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره واقــعا |:

غــلط مــیکنی >_< خــودم بــه جــات مــیرم مــعذرت خــواهی مــیکنم تــا غــرورت نــشکنه |:

تارا توری تار تار تارایی تارایم تارااااااااااااااااا >_< :|

نمیخوام بزار نبودمو حس کنه خودش بیاد معذرت خواهی که عمرا بیاد معذرت خواهیی (ـ_ـ*)

هیمم دلم برات تنگ شده بود (ـ_ـ*) 3>
بــآوشه ((:

مــنم بــیشتر !! ♥ T_T
(28-05-2014، 19:02)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 19:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 18:57)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عییــــــــــــــــــــــــ
تــــــآر و مــــــــــآر
آن شودی ؟
آخشال دلم برات تنگ شودع بود !!
cry girl
آوااا ^__^
عــشقم *:
مــنم خــب !! >_<
(28-05-2014، 18:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 18:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خوب شد بهشون آواتـار دادیا :|

انگار ب خُشکی زده های سومالی کمک کردی -_- !

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نمیخوام غرورمو بشکنم برم ازش معذرت خواهیی کنم -_- میگن خودم کردم که لعنت بر خودم باد :|

بَد نگفتنا -_- راست گفتن (ـ_ـ*)

تـآزه آواـاراش واسه من مـیگه حـجـمـش زیـآده *_-
گــمشو؛ فــقد اولــیش |:

فقــد آخریش دُرُسـتت بود -_- ..

واقــعنی؟! |:
اوپس ((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - T A R A - 28-05-2014، 19:06

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان