28-05-2014، 19:06
(28-05-2014، 18:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بــآوشه ((:
(28-05-2014، 18:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ن آيسان ماماني فقط فريدوصابرميبينن
اه ایشش -_- پس اون عرافن چی میگفت میگفت میتونیم ببینیم (ـ_ـ*) ؟
مامان ): .. !
خدافس
(28-05-2014، 18:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره واقــعا |:
غــلط مــیکنی >_< خــودم بــه جــات مــیرم مــعذرت خــواهی مــیکنم تــا غــرورت نــشکنه |:
تارا توری تار تار تارایی تارایم تارااااااااااااااااا >_< :|
نمیخوام بزار نبودمو حس کنه خودش بیاد معذرت خواهی که عمرا بیاد معذرت خواهیی (ـ_ـ*)
هیمم دلم برات تنگ شده بود (ـ_ـ*) 3>
مــنم بــیشتر !! ♥ T_T
(28-05-2014، 19:02)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2014، 19:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2014، 18:57)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آوااا ^__^
عییــــــــــــــــــــــــ
تــــــآر و مــــــــــآر
آن شودی ؟
آخشال دلم برات تنگ شودع بود !!
عــشقم *:
مــنم خــب !! >_<
(28-05-2014، 18:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گــمشو؛ فــقد اولــیش |:
(28-05-2014، 18:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تارا خوب شد بهشون آواتـار دادیا :|
انگار ب خُشکی زده های سومالی کمک کردی -_- !
نمیخوام غرورمو بشکنم برم ازش معذرت خواهیی کنم -_- میگن خودم کردم که لعنت بر خودم باد :|
بَد نگفتنا -_- راست گفتن (ـ_ـ*)
تـآزه آواـاراش واسه من مـیگه حـجـمـش زیـآده *_-
فقــد آخریش دُرُسـتت بود -_- ..
واقــعنی؟! |:
اوپس ((: