29-05-2014، 11:56
(29-05-2014، 11:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـنـظـورت ** مـی بـآشـد ..؟! O_O
(29-05-2014، 11:49)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.استغفرالله:| دختربازی به معنای کارهای دخترونست برای دخترا!
(29-05-2014، 11:46)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من تو امضایه 7 نفر دیدم که تو تاشون دختر بودن !!
(29-05-2014، 11:41)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2014، 11:35)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عـجـبـز ! :|
درود
من چه قدر به لیست دوستان همه اضافه میشدومو خودم نمیدونستم! به راستی که هرکس من در لیستش نیستم جاهل است!
ملت جاهلن فقط من آدمم و 20 نفره تو لیستم@_@
چـی شـدع کـه هـمـه ایـن شـریـم شـریـم شـآهـیـنـو رو از امضـآشـون ور دآشـتـن ..؟! :|
همه نع اکثرا. کلا مگه چند نفر گذاشته بودن؟ دیگه تکراری شد باو
بعد کنار اون شریم عکس مغز بود دیگع ؟!
دخترا که گداشته بودن زده بون دختر بازی تو مغز ! :||||||
همجنسگرایه بدبخت ..! :|
همشون گوش به فرمان تو بودن ور داشتن ..! :|