30-05-2014، 14:19
(30-05-2014، 14:14)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پریا کی در موردش مطرح شده من یادم نی ؟؟
(30-05-2014، 14:13)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2014، 14:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه بابا :|
پریا اصن منو ادم حساب نمیکنه :||
پریا با کی بودی واقنی !؟ :|
با شمـا...!
(30-05-2014، 14:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2014، 14:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2014، 14:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با توئه اخمخ|:
نه بابا :|
پریا اصن منو ادم حساب نمیکنه :||
پریا با کی بودی واقنی !؟ :|
پریا اصن منو نمیشناسه||||||||:
چِرا میشناسم...!کاربرای پر فعالیت خیلــی مطرحـن..تو تیمـه مدیریت..!|:
دیگـه خدافظ
|||||: ..
چی؟
ی بار دیگه بگو الان غش میکنم-_-
بگو>_<

(30-05-2014، 14:15)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرضیـه تـآزه میخواستمـ اینو بذارمـ تو امضامـ...!:
خسته اونــے نیســتــ ڪہ خـوابــیــده
اونـــیـــه ڪہ نـمـیـتـونـه بـخــوابــه . . .!
بلــه رُزنـدا خانومـ قهـر بودمـ..(+__+)
چون با تو قهـر بودمـ رفتمـ...!
حرفاتونو بزنین کـه من یه بار خدافظـی کنـمـ..!
خاک به سرم منو ببخش پری .__.