30-05-2014، 15:00
(30-05-2014، 14:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شیر خشک؟:|
(30-05-2014، 14:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رضا :|
دم مامان بابات گرم !
کاش حداقل ی ذره مامان بابایه من اونطوری بودن :/ فقد 1 % .. -_-*
جایی نرید فقد 3 درس موند تا تموم شه...!
فعلــ ..
من همش پشت کامپیوترم مامانم میگه خوندی میگم اره میگه کی بهم بر میخوره میگم مامان موقعی که ظهر شما خواب بودین من داشتم عین خر میخوندم بذار یکم تفریح کنم و بهانه های دیگر ... |:
(30-05-2014، 14:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس برو که شیر مادرت حلالت نیست :|
(30-05-2014، 14:53)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیخوام اسم داییشو روش بزاریم:|:|
(30-05-2014، 14:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چطوری فرزند اون یکی خان دایی ؟؟
(30-05-2014، 14:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا مامان من فقط میگن تموم کردی؟ :|
هعیییی رضی :/
دس رو دلم نزار ک خونه :/
من خودم 1 دور میخونم ولی مامانم یر میده میگه حداقل باید دو دور بری :؟ !
من نخوام دو دور برم کیو باس ببینم !
میخوان سریع حلوامو بخورن:|:|
(30-05-2014، 14:49)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام خان دایی:|
سلام پوکر فیس .. :|
خدافظ جونی .. ^_^
کسای دیگه با 10یوث موافق نیستن ؟؟ شاید شد 100 یوث :|