26-07-2012، 11:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-07-2012، 11:09، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: در کشور هایی که اقتصاد خصوصی رو آزاد گذاشتن نتیجه اش بیجنبگی افراد سرمایه دار خصوصی شد واونها بر خلاف قوانین ومقرارات یا دزدی کردند ویا اختلاص.اگر قانون و دولت خوب باشن و خوب نظارت بکنن خصوصی سازی اسیبی که نمی زنه هیچی برای اقتصاد خوب هم هست.
درضمن علاوه بر اینها سیستم اقتصاد دولتی بسیار قدرتمند تر,قانون مند تر ونتیجه بخش تر است.
شما رو چه حسابی این چیز مسخره رو میگی؟؟؟؟ مشکل این هست که تو به کمونیست تعصب داری. ادمی که تعصب داشته باشه هیچ چیزی رو خلاف اون چیزی که اندیشه میکنه رو نمی پذیره.
درست وارونه ی گفته شما هست واقعیت. به کره شمالی کمونیستی و یا ویتنامی که زمانی قتادش کاملا کمونیستی بود و یا شوروی کمونیستی نگاه کنید که چقدر مافیا و ادم های سو استفاده کننده بوده. اقتصاد کاملا دولتی به هیچ دردی نمی خوره.
این رو بگم اقای نیکلا بهتون که من اجازه دارم هر پست شما که غیر دانشی و بی سند و مدرک باشه و با واقعیت تفاوت داشته باشه رو رد تایید و یا ویرایش کنم.
نقل قول: آثاری که ما از خصوصی سازی اقتصاد در ایران می بینیم مطلوب نیست.اتفاقا در خیلی جا ها دولت مقصر بوده که این رو همه اخبار ها هم میگن به اضافه ی روزنامه.(کافیه کمی تحقیق کنی) اگر دولت خوب کنترل می کرد که هیچگاه یک سری سواستفاده کننده نمی تونستن این کار ها رو بکنن.
همین اختلاص اخیر کار شرکت های خصوصی بودش که کلی ضرر به کشور زد.
خصوصی سازی خیلی هم خوب هست. به ترکیه و المان (المان بزرگ ترین اقتصاد اروپا در سال 2011 و 2012 شناخته میشه) نگاه کنید که با خصوصی سازی به چه چیز ها که نرسیدن. خیلی پیشرفت کردن . المانی که در جنگ جهانی دوم تقریبا نابود شده بود از خیلی کشور های دیگه که خیلی کمتر از المان اسیب دیده بودن جلو زد.