02-06-2014، 18:32

مواد لازم
کرفس خلال شده: نیم کیلو
مرغ: یک کیلو
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و زعفران و روغن: مقداری
پیاز خرد شده : یک عدد
سیرخرد شده: ۳ حبه
ادویه جات دلخواه: مقداری
آب غوره: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
کرفس رو بدون روغن کمی تفت بدید بعد با نصف لیوان آب بزارید خوب بپزه
پیاز و سیر رو تو روغن به همراه ادویه دلخواهتون تفت بدید ( من ازکاری استفاده کردم
بعد دوطرف مرغ رو هم تو این مخلوط تفت بدید
دو لیوان آب رو با رب نمک و زعفران خوب مخلوط کرده بریزید رو مرغ ، وقتی جوشید حرارت رو کم کنید ، درظرف رو بزارید و اجازه بدید با حرات ملائم مرغ بپزه
وقتی مرغ پخت وکمی ازسسش باقی مونده بود ، مرغ ها رو بکشید به یه طرف ظرف و کرفسها رو بریزید توسس باقیمونده ، آبغوره رو بریزید روی خورشت و اجازه بدید یه ربع رو حرات ملائم بجوشه وسس بره به خورد کرفسها….
بعد سروش کنید