03-06-2014، 21:37
(03-06-2014، 21:36)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با یه نگاه خاصی داره بع آواتارت نگاه میکنه.....
(03-06-2014، 21:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بـهـش بـفـمـون مـن جـنـس مؤنـث هـسـتـم !!
این داداش من سواد نداره ولی بدجوری داره به این آواتارا نگا میکنه:|
بـعـداً بـزرگ شـد بـرآش سـوآل نـشـه چـرآع دخـتـرع پـسـر بـود !!
(03-06-2014، 21:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـن بـآ ایـمـآن فـقـد سـر حـصـیـن و صـآدق و انـیـمـیـشـن و فـیـلـم تـرسـنـآک هـم عـقـیـده هـسـتیـم !!وگـرنـه حـتـی دوسـتـم نـیـسـیـم و در ضـمـت اون شـب یـه دعـوآی شـدیـد داشـتـم تـوری ک مـآدرم لـیـوآن پـرت کـرد ب صـورتـم قـشـنـگ کـلـم جـر خـورد !! اعـصـآبـم خـورد بـود!!
(03-06-2014، 21:28)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یـه روز یـه مـرده مـیـرع مـعـدن ..
هـیـچـی دیـگـه مـسـئـلـه رو جـنـسـیـش نـمـیـکـنـیـم !!
قـرآر بـود جـک بـآشـه امـآ ادب حـرف اول و آخـر رو تـو زنـدگـیـم میـزنـع -.- !!
مـرض نـیـگـآ چ بـآ ادبـم ..!
اونـوخ بـم مـیـگـی بـآ هـمـه پـسـرآع دل و قـلـوع رد و بـدل مـیـکـنـی !!
ایـن حـرفـآ ب مـن نـمـیـچـسـبـع -.- !!
نه باو ؟ :|
اره دیه کی بود حسودیش میشد به اینکه ایمان من و سپاس میزد ؟ یا اینکه من با عرفان حرف میزدم ؟
با عرفان کم دل و قلوه رد و بدل نکردی -_- !
عرفان مستقل شده -_- :| تازه ازدواج کرده -_- دوره اون بپلکی میزنم آستینو ترور میکنم -_-
مـن بـآ عـرفـآن دوسـت بـیـدم هـمـیـن ب قـرعـان !!
:|