04-06-2014، 21:05
(04-06-2014، 21:03)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه اومدی تو خصوصی بم بگو
(04-06-2014، 20:57)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن باو با گوشیم نیومدم ک ..
(04-06-2014، 20:56)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2014، 20:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصـن از اونـجـآیـی ک مـن گـهو زیـآد میخورم بدید ب خودم !!
(04-06-2014، 20:51)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خر خواهر زاده ی داییتع
گهو بده ب بچه ی خواهر داییت بخوره ||: اجب چی گفتم ||:
دیگه داری بی ادپ میشی -_- :|
گهه بده به برادر زادت بخورع -_-
فقد تمومش کنید شاید روز آخری باشه من ب صورت کاملا سالم میام اینجا !!
اومدی واتس اپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا اگ با گوشیم اومدم میام -.- ..
(04-06-2014، 20:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جـیـگـرم را کوبـیده کردی T.T
(04-06-2014، 20:56)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-06-2014، 20:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصـن از اونـجـآیـی ک مـن گـهو زیـآد میخورم بدید ب خودم !!
(04-06-2014، 20:51)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خر خواهر زاده ی داییتع
گهو بده ب بچه ی خواهر داییت بخوره ||: اجب چی گفتم ||:
دیگه داری بی ادپ میشی -_- :|
گهه بده به برادر زادت بخورع -_-
فقد تمومش کنید شاید روز آخری باشه من ب صورت کاملا سالم میام اینجا !!
گههه نخور تو یکی ...
غلط میکنی روز آخری باشه -_-
تو گـووه میخوری نیای ...
این امیر دلش میشکنه تو نیای :|
دله این بچه رو نشکون ... :|
بدبخ داره تو کفه تو دوش میگیره =|||||||||
از مادرم هیچ چیز بعید نی !!{حـتـی عـ**ـن رنـگـی} !! ب خـآطـ ایـن بی ادبی محض معذرت میخواهم -.- !!!
(04-06-2014، 20:59)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بی گناهم ..!
سحر
کیمی
مهری