05-06-2014، 17:44
(05-06-2014، 17:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دروخه-_-
(05-06-2014، 17:39)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-06-2014، 17:36)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع مرضی تو کار کسی نمیره شور داره :|
(05-06-2014، 17:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فعلا ک تو داری میری ت کار ایمان
(05-06-2014، 17:29)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من میتونم با رسم شکل توضیح دهم !!
اینم حرفیه !!
کلا شاید یکی بخواد بفهمه نتونه خو چیکار کنه بد بخ { مثالش هم همین مرضی_-_} !!
:|
تو خودت معنشو شرح بده ! باذکر مثال
من وکیلمو میخوام >___________<
(05-06-2014، 17:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو کار ایمان هم داره میره (==
ایمان شعورش بالاتر از ایناس :| !..
در ضمن بت گفتم من حتی با ایمان دوست هم نیستم -_-
این چرندیات رو تمومش کن!!
اونوروز یادته تو پ.خ میگفتی به ایمان بگو بیاد خواستگاریم؟ D:
هـومـــمممم ^.^
من هیچوخ به مهرزاد پیام ندادم -_-
(05-06-2014، 17:42)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.0-0 ..دروغ هم حدی دارد
(05-06-2014، 17:41)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینقد مدهوش عشق طرف شده بودی که دیگه اختیار کارات دست خودت نبود (==
(05-06-2014، 17:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ت حق نداری ب جا من تصمیم بگیری عشخم کیه >___________________<
(05-06-2014، 17:32)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عشقت امیره 0.0
(05-06-2014، 17:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عشقم کیـه 0.0 ؟؟
عشقش نیومده ؛ داره مخه تورو میزنه با سپاس هاش -_- !!!!!!!!
(05-06-2014، 17:30)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من حرفات رو از دم تکذیب میکنم
تو کار ایمان هم داره میره (==..|:
اره تکذیب کن :|
حقیقت محضه :|
(05-06-2014، 17:39)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من کی بت p.M دادم خودم خبر ندارم -_- ؟؟
(05-06-2014، 17:36)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع مرضی تو کار کسی نمیره شور داره :|
(05-06-2014، 17:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فعلا ک تو داری میری ت کار ایمان
من میتونم با رسم شکل توضیح دهم !!
من وکیلمو میخوام >___________<
ایمان شعورش بالاتر از ایناس :| !..
در ضمن بت گفتم من حتی با ایمان دوست هم نیستم -_-
این چرندیات رو تمومش کن!!
اونوروز یادته تو پ.خ میگفتی به ایمان بگو بیاد خواستگاریم؟ D: