06-06-2014، 0:31
(06-06-2014، 0:27)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با دعایه گربه سیاه بارون نمیباره ایکبیری ^____^
(06-06-2014، 0:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خراب شه اون مجلسی ک تو ساختی >__<
(06-06-2014، 0:19)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2014، 0:16)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اونوقتی ک تو ب سیب میگفتی دیگ من تو مجلس داشتم قانون تصویب میکردم >___<
(06-06-2014، 0:11)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|
حتمن سیاستتم از اونجات در اوردی ؟>___<
آخه کی میاد شوهر ی رمان خون لجن شه ؟>__<
رمان خون عقب افتاده .^.
من از اوله زندگیم سیاست داشتم بهتر عـَ تو >__<
آخه کی میاد زنه توئه نکبت شه که شبه ول ترورش کنی ایکبیری ؟ >__<
فیلم بین از خود راضی ._.
کی زن خواس اصن ؟>____<
رمان خون مگس خور .^.
محض اطلاع من اون مجلسو ساختم >_<
الان میگی صَب کن بزرگتر شی میبینم چطور دنباله دخترایه مردم راه میوفتی >__<
فیلم بین چُس ._.
بحث کردم با تو فایده نداره من برم فیلم جنیمو ببینم o:
نبینمت دیگه ._.
خدافض
من میخوام گی شم >__<
امیر ؟^__^:|
تو خودت جنی >__<
شرت کم .^.
گم نمیشم >___<
امیر کدوم خریه دیگه؟! >___<
هووم :| پس شب منتظرم باش ^_^
نکبت ._.
(06-06-2014، 0:27)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2014، 0:25)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه مث که فیلمه تموم .. :|
میرم رمانمو میخونم ^ _ ^
باریک عشق به توان۶هنو تموم نشده؟
بچه مثبتو بخون خعلی خوبه
نــوچ
میخوام یه چی دیه بخونم